Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ



Διπλή ήταν η επιτυχία των Μικτών της Εύβοιας στο Ενωσιακό γήπεδο της γειτονικής ΕΠΣ Βοιωτίας. Μετά τη νίκη με 4-2 των Παίδων , πήρε τη σκυτάλη η ομάδα των Νέων που κέρδισε κι αυτή με σκορ 2-1, σημειώνοντας την πρώτη της νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων.
Το τρίποντο ήρθε με ανατροπή αφού οι Βοιωτοί προηγήθηκαν στο 33' με πέναλτι (διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι Ευβοείς για την απόφαση του διαιτητή), στο οποίο ευστόχησε ο Πούλος.





Στο 43' ο Δημήτρης Σαχίνης του Ολυμπιακού Χαλκίδας, με ωραίο σουτ από πλάγια θέση ισοφάρισε για την Εύβοια και στο β' ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους.
Μεγάλες φάσεις δεν έγιναν, αλλά στο 84' έγινε η ανατροπή στο σκορ από έναν παίκτη που ...ήρθε από τον πάγκο, τον Βασίλη Παλαιολόγο ο οποίος αντικατέστησε τον συμπαίκτη του στην ΑΕ Ληλαντίου Κώστα Καλέντζη.
Δημιουργός του γκολ ήταν  ο Θανάσης Γκίκας της Καστέλλας  που έκανε θαυμάσια προσπάθεια και την κατάλληλη στιγμή έδωσε την μπάλα στον Παλαιολόγο, ο οποίος με σουτ την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα γράφοντας το τελικό 1-2.

Νε τη Μικτή Εύβοιας αγωνίστηκαν οι: Τζουβάρας, Χαλιώτης, Στρατής, Τσάλας, Σταθαράς, Σαχίνης (75' Λυσσέας), Γκίκας, Μολές (65' Νικολάου), Αθανασίου, Καλέντζης (60' Παλαιολόγος), Στούπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: