Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

MIKTH ΠΑΙΔΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ





Σπουδαία νίκη εκτός έδρας πέτυχε η Μικτή Παίδων της Εύβοιας με αντίπαλο την Βοιωτία  και εκμεταλλευόμενη το ρεπό της ΕΠΣ Καρδίτσας πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 4ου ομίλου στο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων.
Οι παίκτες της Εύβοιας ήταν εκρηκτικοί στο πρώτο ημίχρονο. Πέτυχαν τέσσερα γκολ και προηγήθηκαν με 0-4 ...καθαρίζοντας το ματς από τα πρώτα 40 λεπτά.



Τα γκολ σημείωσαν με τη σειρά, ο Βαγγέλης Αντωνάκης του Ερμήλιου, ο Ερετριανός Αντώνης Κικίδης, ο Σταύρος Ρουμελιώτης της ΑΕ Ληλαντίου με κεφαλιά και ο Γιάννης Αδαμόπουλος του Κύζικου.
Χαλαρά μπήκαν στο β' ημίχρονο οι παίκτες της Εύβοιας και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν μέσα σε ένα πεντάλεπτο (45'-50') σε 2-4 και άρχισαν ν' απειλούν, αλλά οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια οργανώθηκαν αμυντικά και ψύχραιμα κράτησαν τη νίκη.

ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ (Δ. Καλέντζης): Iω. Μίχος, Αναστ. Μήτρου, Στρ. Πασσάς, Σταυρ. Ρουμελιώτης,  Ιω. Αδαμόπουλος,  Μιχ. Γιαλός, Παν. Αλαφάκης (47' Γιώρ. Σπύρου), Αντ. Κικίδης (78' Γιάν. Ελευθερίου), Θαν. Ποδαράς, Χρ. Τζαφέρης (47' Δημ. Μεταξάς), Βαγγ. Αντωνάκης (47' Γιώρ. Τσάλας).

egnomi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: