Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ




Ο Απόλλωνας Ερέτριας προχώρησε  σε τρεις προσθήκες προκειμένου να διευρύνει το ρόστερ του στη "μάχη" για τη κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Α' Ευβοίας. Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος ενέταξαν έναν παίκτη σε κάθε γραμμή. Συγκεκριμένα απέκτησαν τον  μέχρι πρότινος πρώτο σκόρερ του Ηρακλή Ψαχνών, Γιάννη Σμυρναίο με θητεία σε Χαλκίδα, ΑΕ Χαλκίδας και Αρτάκη, του νεαρού αμυντικού Θανάση Κικίδη, που αποχώρησε από τον Ταμυναϊκό. Εκτός από την ομάδα του Αλιβερίου, έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Βατώντα και Ηρακλή Ψαχνών.




Επίσης στην ομάδα της Ερέτριας επέστρεψε ο μέσος Θοδωρής Ευγενίου, ο οποίος το καλοκαίρι ξεκίνησε τη σεζόν στον ΑΟ Κοσκίνων. 

 Μετά την απόκτηση του Σμυρναίου η επίθεση του Απόλλωνα Ερέτριας γίνεται πανίσχυρη, καθώς πλέον διαθέτει τρεις από τους κορυφαίους σκόρερ του πρωταθλήματος. Τον επικεφαλής του πίνακα των σκόρερ της Α' Ευβοίας  Γκέρσι Τόρα που έχει πετύχει 16 τέρματα, τον Γιάννη Σμυρναίο που έχει σκοράρει 9 φορές και τον Γιάννη  Μώρο που βρήκε δίχτυα 8 φορές έως τώρα. Συνολικά οι τρεις τους μετράνε 33 τέρματα στις πρώτες 14 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.



http://www.starsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: